top of page

All-inclusive cocktailcatering diensten

Op zoek naar een cocktailbar voor jouw bedrijfsfeest, tuinfeest, verjaardag of bruiloft? Bij Finestrain zijn we gespecialiseerd in het leveren van professionele cocktailbars op elke gewenste locatie. Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt of een bepaalde sfeer wilt creëren, wij bieden een uitgebreid assortiment premium uitziende bars die perfect aansluiten bij jouw wensen.

 

 

 

 

Gepersonaliseerde bars:

                                             Deze service wordt kosteloos aangeboden.

Onze gepersonaliseerde bars voegen een vleugje exclusiviteit toe aan uw evenement. Afgestemd op uw thema en voorkeuren, kunt u uw logo of themaontwerp toevoegen aan onze voorste barpanelen. Bekijk onze pagina met gepersonaliseerde bars voor wat inspiratie.

                                                                         

                                              Cocktails op maat:

Deze service wordt gratis aangeboden tot 3 op maat cocktails.

Deel uw ideeën en thema met ons en ons team van experts zal nauw met u samenwerken om een op maat gemaakte cocktailmenu te creëren dat uw unieke smaak en stijl weerspiegelt. Van klassieke cocktails tot innovatieve creaties, elk drankje wordt met zorg samengesteld met behulp van premium sterke dranken en verse ingrediënten.

                                                          Extra's

In aanvulling op persoonlijknaliseerd bars en op maat gemaakte cocktails bieden we ook een scala aan uitgebreide catering diensten om een naadloze en probleemloze ervaring te garanderen. Van professionele barmannen en bekwame bediening tot hoogwaardig glaswerk en premium garnituren, wij zorgen voor elk detail om ervoor te zorgen dat uw evenement van begin tot eind soepel verloopt. Leun achterover, ontspan en laat ons de logistiek regelen terwijl u geniet van elk moment van uw speciale gelegenheid.

All Videos

All Videos

bottom of page